On the Run

Ren jij mee op 7 oktober?

Met jouw deelname aan de Kloostervesterun kun je geld inzamelen door sponsors te zoeken voor vluchtelingen in het Midden-Oosten. Het ingezamelde geld gaat naar stichting Hulp Jordanië. Dit geld wordt gebruikt om in Jordanië voedsel, veilig drinkwater en steun te bieden aan mensen die noodgedwongen op de vlucht zijn. In 2015 en 2016 haalden de vele lopers in totaal maar liefst € 22.527,00 op! Hoeveel gaat het dit jaar worden?

On the Run
On the Run is het platform voor hardlopers die met hun prestatie een bijdrage willen leveren aan het vluchtelingenwerk in Jordanië. Iedereen kan geld inzamelen door zich te laten sponsoren.

Op de vlucht in het Midden-Oosten
Dagelijks vluchten honderden Syriërs en Irakezen naar Jordanië, een relatief veilige plek in het midden van een grillig en ontvlambaar Midden Oosten. Al decennia lang is Jordanië (Moab) een toevluchtsoord voor mensen uit omliggende landen.

Binnen de grenzen van Jordanië zijn er veel organisaties actief om vluchtelingen te helpen. Ons doel is om geld in te zamelen en te doneren aan de projecten die daar gestart zijn. Wij rennen voor de vluchtelingen, terwijl zij op de vlucht zijn voor hun leven. Samen zijn we ‘on the run’ naar een veilige wereld.