1 2 3

Informatie

Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt alweer de vierde editie van de Kloosterveste Run in Assen (Drenthe) georganiseerd. Een run voor jong en oud en van amateur tot professional, kortom voor iedereen die van hardlopen houdt! Er wordt gewerkt met een chip systeem, alle noodzakelijke faciliteiten zijn uiteraard aanwezig én de winnaars gaan naar huis met leuke prijzen! Nieuw in 2018 is de Kloosterveste Wandeltocht, een tocht van 2,5 km over verharde paden.

Klik hier voor meer informatie.

Route

Er is een mooie route uitgewerkt met het hart van de wijk, Kloosterveste, als vertrekpunt. De route van alle afstanden als ook van de Wandeltocht gaat veelal over verharde fietspaden en is daardoor geschikt voor alle lopers. De Kloosterveste Run kent een wedstrijd van 5 en 10 km (mannen / vrouwen). De Rabo Scholencompetitie Assenruns voor basisschool kinderen met afstanden van 500, 1000 en 1500 meter, kent een andere route door het winkelcentrum.

Benieuwd naar de routes? Dat via deze link!

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor de Kloosterveste Run 2018? Dat kan, via onderstaande link komt u bij het inschrijfformulier. Vooraf inschrijven kan t/m 5 oktober (20.00 uur) online en op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang van elke afstand. Het inschrijfgeld voor de 5 en 10 km bedraagt bij voorinschrijving € 6,50 en op de dag zelf € 7,50. Deelname aan de Rabo Scholencompetitie is gratis. Kloosterveste Wandeltocht € 2,50.

Klik hier om je direct in te schrijven!