Sponsoring

Wordt uw bedrijf sponsor van de Kloosterveste Run 2018?

Wilt u sponsor worden van de run door de snelstgroeiende wijk van Assen en bovendien een goed doel steunen? Wilt u uw bedrijfslogo op diverse uitingen door de stad Assen en enkele duizenden mensen bereiken, zowel online als offline? Die mogelijkheid biedt de Kloosterveste Run op 6 oktober 2018!

Kloosterveste Run

De Kloosterveste Run is een jaarlijks georganiseerde run door de wijk Kloosterveen in Assen en in 2015 voor het eerst georganiseerd als onderdeel van het jaarprogramma van de Winkeliersvereniging Kloosterveste. De Kloosterveste Run kent professionele hardloopwedstrijden voor mannen en vrouwen (5 en 10 kilometer) en een kidsrun met afstanden van 500, 1.000 en 1.500 meter.

De Kloosterveste Run is sinds 2016 aangesloten bij AssenRuns, een samenwerkingsverband van zes hardloopwedstrijden in en door Assen en ondersteund door de gemeente Assen. Sinds de start van de Kloosterveste Run wordt er samengewerkt met ‘On the Run’, hét platform voor hardlopers die met hun prestatie een bijdrage willen leveren aan het vluchtelingenwerk in Jordanië. On the Run is een initiatief van voormalig Nederlands atleet Olfert Molenhuis.

Waarom sponseren interessant voor u kan zijn

Sponsoring van de Kloosterveste Run 2018 is een unieke kans, want de Run trekt jaarlijks meer dan 400 deelnemers en vele toeschouwers, waarmee het de derde grootste run van Assen is. Bovendien bereikt de run vele duizenden mensen, zowel online als huis-aan-huis in de aanloop naar dit event! De Run vindt plaats in het snelgroeiende gebied Kloosterveen, wat binnen tien jaar de 20.000 inwoners passeert (nu 12.000). Daarnaast is de Kloosterveste Run, van de zes runs die aangesloten zijn bij AssenRuns, de run met de meeste kinderen!

Sponsoring levert u dus niet alleen naamsbekendheid op, maar is een zeer interessant alternatief voor regulier adverteren. Afhankelijk van welk pakket voor u interessant is, zullen de kosten absoluut opwegen tegen hetgeen u aan promotie hiervoor terug krijgt!

Sponsorpakketten

U kunt op verschillende manieren sponsor worden van de Kloosterveste Run. We hebben een gouden, zilveren en bronzen pakket, dus in elke prijsklasse zijn er mogelijkheden! In onderstaand overzicht vindt u meer informatie over de sponsorpakketten.

 

Goud

Zilver

Brons

Flyeractie huis-aan-huis

X

X

-

Posters A0 en A3

X

X

-

Facebook

X

X

-

Persberichten

X

X

-

Digitale mailing

X

X

-

Logo op website

X

X

-

Banner op website

X

X

-

Dranghek-Spandoeken

X

-

€350,-

Promotiestand

X

-

€100,-

Startschot naar keuze

X

-

-

  € 950,- excl. btw € 450,- excl. btw va. € 100,- excl. btw

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u bieden en wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op, want deze unieke kans komt niet elke dag voor bij en het aantal sponsorpakketten is beperkt!